Zonneband met eigen tekst en/of logo

Zonneband met tekst en/of logo Zonnebanden Lettertypes Kleurenkaart Plakgereedschap
Zonneband met tekst en/of logo Zonnebanden Lettertypes Kleurenkaart Plakgereedschap
Zonneband met eigen tekst en/of logo
Geef uw auto een eigen uitstraling met een zonneband met uw eigen opdruk. Geef de tekst en/of het logo door en wij maken uw eigen zonneband.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

1-5 werkdagen*

€ 36,95
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

Upload hier uw logo →
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zonneband met eigen tekst en aan 1 of beide uiteinden kan een logo. Geef uw tekst en gewenste lettertype door en u kunt een logo uploaden. Ander lettertype dan voorbeeld is ook mogelijk, geef het door bij de opmerkingen. Kies een kleur voor de zonneband en voor de tekst en wij maken hem naar uw wensen. De zonneband wordt afgewerkt met een laminaat (glans of mat) om de kwaliteit en levensduur te verlengen. Eigen ontwerp is ook mogelijk, stuur dan een email naar info@qualitysticker.nl.

De zonneband wordt geprint in de kleuren en met de opdrukken die u doorgeeft. U ontvangt een rechthoekige geprinte sticker in de door u opgegeven afmeting. De opdruk wordt niet in het midden, maar wat meer naar onderen geprint, dit vanwege de ronding van de bovenkant van het raam.

Plakgereedschap.
Om het plakken te vereenvoudigen is het handig om er plakgereedschap bij te bestellen. Met de tape kunt u de sticker op de juiste positie te plaatsen voordat u de sticker gaat plakken, met het mesje snijdt u de backing (papieren achterkant) en de overtollige folie weg en met de rakel wrijft u de folie goed aan voor een betere hechting. Wij sturen altijd een plakinstructie mee met uw bestelling.

Eigen risico
Volgens de wet en de APK regels mag er niks op of aan de voorruit zitten wat het zicht belemmert of vermindert. Een zonneband kan het zichtveld iets verminderen. Het aanbrengen van een zonneband is geheel op eigen risico, wij zijn niet aansprakelijk als u de wet daarmee overtreedt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en meer.