Verzenden en betalenVerzending/levertijd*:

Onder normale omstandigheden gaan wij uw bestelling binnen 1-5 werkdagen maken en verzenden. Als het erg druk is, dan kan het oplopen tot 10 werkdagen.

Afwijkend afleveradres:
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een ander afleveradres door te geven. Dat kunt u in de winkelwagen aangeven bij 'afleveradres indien anders'. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op dat adres wordt afgeleverd.

Niet thuis bij levering:
Als u niet thuis bent als uw pakket geleverd wordt, dan wordt hij bij uw buren aangeboden en dan vindt u een bericht daarvan in uw brievenbus of in hun app. U kunt zelf het afleveradres en aflevermoment wijzigen bij de transporteur via de Track & Trace link die u van ons ontvangt na verzending of via hun app. Wij hebben geen invloed op de levering.

Verzendkosten:
  • Verzendkosten in Nederland: Gratis
  • Verzendkosten naar België en Duitsland: €6,95
  • Andere landen in overleg, graag eerst contact opnemen.

Betaalmogelijkheden:
U kunt bij ons gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden. Hieronder wordt per betaaloptie in het kort uitgelegd hoe het werkt.

iDEAL:
Met iDEAL betaalt u veilig via uw eigen bank. Ook onze iDEAL provider zorgt er voor dat uw betaling veilig verloopt. De betaling is direct verwerkt zodat uw bestelling snel in behandeling kan worden genomen. De meeste Nederlandse banken maken gebruik van iDEAL.

Vooraf overmaken:
Als u kiest voor een overboeking, dan ontvangt u nadat u uw bestelling heeft geplaatst onze betaalgegevens. Zodra uw betaling door ons is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Houd rekening met een verwerkingstijd van de bank(en) van 1-2 werkdagen. Betalingen kunt u overmaken naar IBAN nummer: NL41KNAB0258984317 op naam van Stickerteam en o.v.v het ordernummer.

Billink - Achteraf betalen:
Billink voert voor Qualitysticker.nl het volledige achteraf betaalproces uit voor zowel Nederlandse particulieren als bedrijven. Dit betekent dat u een factuur ontvangt van Billink en die ook aan hun betaalt. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Billink niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Billink. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Billink. U betaalt een kleine bijdrage van €0,95 voor deze betaalmethode.

Paypal:
Als u een paypalaccount heeft dan kunt u daarme uw bestelling betalen. De betaling is direct verwerkt en uw bestelling kan snel in behandeling worden genomen. Aan deze betaaloptie zitten extra kosten, namelijk 5% over het totaalbedrag van uw bestelling. Tevens is het mogelijk om met uw creditcard te betalen via Paypal. Meer informatie over Paypalbetalingen vindt u op www.paypal.com.

MisterCash (Klarna):
Mister Cash is een betaalsysteem van België. Deze manier van betalen is te vergelijken met het betalen met een creditcard. Deze betaaloptie is direct verwerkt en bespoedigd dus uw order verwerking.

SofortBanking:
SofortBanking (voorheen DirectEbanking) is een Europees betaalsysteem en wordt vooral in Duitsland veel gebruikt. Het is te vergelijken met iDEAL. Snelle en veilige betaling dus een snelle afhandeling van uw bestelling.
Volg ons op social media

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en meer.