Plakinstructies

Als u een sticker heeft besteld, dan wilt u hem natuurlijk ook op de gewenste plek gaan plakken. Dit lijkt lastig, maar met het juiste gereedschap en instructies gaat het u zeker lukken. Het belangrijkste is dat u geduldig bent en er de tijd voor neemt.

Let op: Omdat wij de ondergrond niet kunnen beoordelen en niet zelf de sticker plakken, kunnen wij geen garantie als stickers niet hechten/loslaten. Uiteraard horen we wel graag van u als de sticker loslaat zodat we samen een oplossing kunnen bedenken.

De ondergrond moet glad en vetvrij zijn. Muren die net gestuct, geschilderd of behandeld zijn, moeten eerst minimaal 6 weken drogen voordat een sticker geplakt kan worden. Bij twijfel of meer informatie kunt u contact met ons opnemen en/of een proefstuk bestellen.

Voor het plakken van stickers zijn een rakel, een mesje en tape zijn eigenlijk onmisbaar. U kunt ze mee bestellen bij uw bestelling. Hoe u het plakgereedschap moet gebruiken, leggen wij u uit in onze plakinstructies. Deze voegen wij toe aan uw bestelling, maar kunt u hieronder ook downloaden.
Volg ons op social media

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en meer.