Retour sturen

14 dagen retourrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. LET OP: gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. Het aankoopbedrag hiervan zal dan ook niet worden gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@qualitysticker.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als u nog vragen heeft, dan horen wij dat graag via info@qualitysticker.nl.

Volg ons op social media

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en meer.