Retour en klachten

14 dagen retourrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. LET OP: gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. Het aankoopbedrag hiervan zal dan ook niet worden gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Gegraveerde plaatjes hoeft u niet retour te sturen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@qualitysticker.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Klachtenprocedure:

Bent u niet tevreden over een product of service van Qualitysticker.nl, dan raden we u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@qualitysticker.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 

Als u nog vragen heeft, dan horen wij dat graag via info@qualitysticker.nl.

Volg ons op social media

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, acties en meer.