Gratis verzenden vanaf €35,- (NL) - Achteraf betalen mogelijk - Hoge klanttevredenheid
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Stickers /

Afbeelding decal stickers

Prachtige muurstickers voor elk interieur


Muurstickers zijn er tegenwoordig in tal van verschillende stijlen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om muurstickers in huis te halen die geheel in het teken staan van de skyline van uw favoriete stad, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld stickers in het teken van een bepaalde sport aan te kopen of wat dacht u van uw favoriete hobby? Bovendien zijn er ook tal van prachtige muurstickers op de markt terug te vinden die uitstekend tot hun recht zullen komen in uw woonkamer. Diverse stickers staan bijvoorbeeld in het teken van een populaire acteur, actrice of artiest. Hoe dan ook, welke muurstickers u ook wenst aan te kopen om op te hangen in uw huis, hier bij Quality Sticker bieden we u de meest prachtige stickers aan tegen de best mogelijke prijs!

 

Indrukwekkende skyline muurstickers


In het bijzonder de zogenaamde skyline muurstickers die een goed beeld geven van de skyline van enkele van de meest betoverende en indrukwekkende steden in de wereld zijn bijzonder populair. Wanneer iemand op reis is geweest naar één van deze metropolen kan men er voor kiezen om de skyline af te laten drukken als prachtige muursticker. Wat dit betreft zijn er in ons aanbod muurstickers terug te vinden van New York, maar ook van Londen, Tokio en ook Sydney mag uiteraard niet ontbreken. Heeft u een bepaalde voorliefde voor een stad en wenst u daarom graag één van de prachtige skyline muurstickers aan te kopen? Aarzel dan geen moment langer en haal ze nu in huis hier bij Quality Sticker!

 

Muurstickers voor de kinderen


Muurstickers komen niet alleen uitstekend tot hun recht in bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer, daarnaast kunt u ze eveneens gebruiken om de kinderkamer wat extra mee aan te kleden. Hier bij Quality Sticker kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld prachtige Disney muurstickers aan te kopen. Daarnaast zijn er echter ook nog de populaire Hello Kitty stickers evenals gaming stickers voor de liefhebbers. Wie wil er nu bijvoorbeeld niet in het groot 'Playstation' of 'Xbox One' aan zijn muur zien hangen? In ieder geval, welke van de muurstickers voor kinderen u uiteindelijk zult kiezen, u kunt steeds rekenen op een subliem eindresultaat dat prima tot haar recht zal komen in met name een kinder- of speelkamer.

 

Snel en voordelig muurstickers in huis halen


Prachtige muurstickers hebben al snel de reputatie vrij duur te zijn. Gelukkig hoeft dat absoluut niet het geval te zijn, in tegendeel. Hier bij Quality Sticker bewijzen we onze klanten iedere dag opnieuw dat zelfs de meest luxueuze muurstickers aangekocht kunnen worden tegen een zeer scherpe kostprijs. Of u er nu aan denkt om muurstickers aan te kopen met de skyline van uw favoriete wereldstad of u graag een mooie sticker wenst aan te kopen om te bevestigen aan de muur van de kinderkamer, in al deze gevallen is het absoluut de moeite waard om even een kijkje te nemen in het aanbod aan muurstickers hier bij Quality Sticker!


Laatst bekeken producten

Over ons

Sinds 2010 houdt Qualitysticker.nl zich al bezig met het maken van o.a. stickers en het bedrukken van kleding. Na al die jaren streven wij er nog steeds naar een hoge klant vriendelijkheid en tevredenheid.

We hebben ondertussen een klantenbestand opgebouwd van meer dan 20.000 tevreden klanten. Klantenservice en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Wij staan dan ook graag voor u klaar.

Contact

Qualitysticker.nl
Burg. J.G. Legroweg 86-3
9761 TD Eelde

 info@qualitysticker.nl
 &  050-2115377
(Werkdagen 9.00 - 17.00 uur) 

Qualitysticker.nl is een onderdeel en handelsnaam van Stickerteam.
KvK: 53342879 te Groningen
BTW-id: NL002159791B75

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW