0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Strijkletters, eenvoudig en voordelig

Wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om kledingstukken te personaliseren is de kans groot dat u op een bepaald ogenblik in de richting van strijkletters zult kijken. Strijkletters kunnen eenvoudig en snel door ons gemaakt worden en kunnen 4 regels bevatten. Na levering kunt u ze gewoon op eenvoudige wijze op uw kleding of ander textiel aanbrengen waardoor het aanbrengen nooit geen enkel probleem met zich meebrengt. Klinken strijkletters voor u eveneens als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel welke mogelijkheden wij van Quality Sticker onze klanten op vlak van strijkletters precies te bieden hebben!


Waarom gebruikmaken van strijkletters?

De mogelijkheden voor het gebruik van strijkletters zijn eindeloos. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van strijkletters om kleding te labelen, maar u kunt ze er ook mee personaliseren. Wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om een eigen T-shirt te ontwerpen of bedrijfskleding te maken kunnen strijkletters zeer goed van pas komen. Daar komt bij dat wij van Quality Sticker onze klanten op dit vlak ongetwijfeld de interessantste en voordeligste mogelijkheden aanbieden. Aarzel dan ook niet langer en ontdek snel hoe ook uw strijkletters zeer snel en voordelig door ons gemaakt kunnen worden!


Hoe strijkletters aanbrengen?

Wanneer de strijkletters door ons zijn aangeleverd zult u ze uiteraard nog moeten bevestigen op uw kleding. Dit verloopt zeer eenvoudig. Eerst dient u het papier voorzichtig van het doorzichtig plastic af te halen. Vervolgens zult u opmerken dat de letters blijven zitten op het doorzichtige schutvel. Leg deze op de oppervlakte die moet worden bedrukt met het doorzichtig plastic schutvel naar boven. Ga vervolgens met een strijkijzer die is opgewarmd tot ongeveer 160 graden met een stevige druk over de letters. Deze druk moet zo'n 18 seconden aanhouden. Trek vervolgens het schutvel terwijl het nog heet is van de kleding en zie daar, de bedrukking van uw kledingstuk is een feit. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het aanbrengen van strijkletters is werkelijk zeer eenvoudig!
Lees meer
Bezoek Qualitysticker.nl op ShopMania