0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Diverse mogelijkheden op vlak van textiel bedrukken

Hier bij Quality Sticker bieden we onze klanten verschillende interessante mogelijkheden aan om hun textiel te laten bedrukken. Textiel bedrukken kan bij ons op verschillende manieren. Denk hierbij niet alleen aan gewone T-shirts, maar ook aan petjes en wat te denken van teddyberen waar u bijvoorbeeld de naam van uw zoontje of dochtertje in kunt laten drukken? Welk textiel u ook wenst te laten bedrukken en hoe die druk er ook precies uit moet komen te zijn, wij van Quality Sticker hebben voor u steeds de perfecte oplossing in huis!


De leukste T-shirts met uw eigen opschrift

Wanneer u van plan bent om een bepaald evenement te houden of indien u bijvoorbeeld in een club bent kan het interessant zijn om te weten dat het mogelijk is om een T-shirt te laten bedrukken met uw eigen opschrift. Het kan hierbij gewoon gaan om een regeltje tekst onder de vorm van de naam van uw club of evenement, maar u kunt ook een logo laten drukken. Bovendien bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van strijkletters. Deze strijkletters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn uiteraard zeer eenvoudig aan te brengen op uw kledingstukken. Ook deze manier van textiel bedrukken is dus geen enkel probleem indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden hier bij Quality Sticker.


Textiel bedrukken voor bedrijven

Textiel bedrukken wordt door ons niet alleen aangeboden voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Vindt u het bijvoorbeeld prachtig wanneer al uw werknemers dezelfde outfit dragen met daarop de naam van uw bedrijf? Of bent u van plan om een teambuilding te organiseren en zou u daarvoor graag gebruik willen maken van gepersonaliseerde kledingstukken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Interesse? Aarzel dan niet langer en ontdek onze mogelijkheden op vlak van textiel bedrukken voor bedrijven!


Ook uitgebreidere ontwerpen zijn een mogelijkheid

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om wat uitgebreidere ontwerpen aan te brengen op textiel? Geen probleem! Wij van Quality Sticker maken dit probleemloos voor u mogelijk! Veel mensen die bijvoorbeeld bedrijfskleding of ander textiel willen laten personaliseren nemen niet langer genoegen met gewoon een stukje tekst. Vaak komt er ook een logo of een ander tekeningetje aan te pas. Het realiseren van dergelijke, uitgebreidere ontwerpen brengt doorgaans geen enkel probleem met zich mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de exacte mogelijkheden te bespreken.


Ook voordelig textiel bedrukken?

Klinkt bovenstaande voor u als muziek in de oren? In dat geval zijn wij van Quality Sticker u graag van dienst. Voor welke vorm van textiel bedrukken u uiteindelijk ook wenst te kiezen, wij stellen altijd alles in het werk om dit voor u te realiseren. Daarenboven bieden wij steeds een uitstekende en zeer kwalitatieve bedrukking aan die u ook nog eens kunt laten uitvoeren tegen een zeer voordelig prijskaartje. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een mogelijkheid om textiel te laten bedrukken? Zoek dan niet verder en ontdek snel wat wij van Quality Sticker voor u kunnen betekenen!


Bent u op zoek naar een specifiek kleding stuk of kleding voor uw bedrijf?

Kijk dan op onze textiel website. Hier vind u een totaal overzicht van alle kleding die wij leveren. Let wel op dat de getoonde prijzen op Textile 4 U exclusief BTW, verzending en eventuele opdruk zijn. Klik hier om naar de website te gaan!
Lees meer
Bezoek Qualitysticker.nl op ShopMania