0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Personaliseer uw huis met een eigen tekst muursticker

Vandaag de dag is het misschien wel meer dan ooit enorm populair om een eigen tekst muursticker te gebruiken in huis. U kunt er voor kiezen om een dergelijke tekst in verschillende kleuren en afmetingen af te drukken, maar daarnaast is het ook mogelijk om ze bijvoorbeeld te voorzien van een mooie afbeelding. Voor gebruik in de kinderkamer is de eigen tekst muursticker met Mickey Mouse bijvoorbeeld een absolute aanrader. Bent u eveneens op zoek naar een eigen tekst muursticker die u eenvoudig zelf kunt maken en die op zeer kwalitatieve wijze kan worden afgedrukt? Dan bent u hier bij Quality Sticker in ieder geval aan het juiste adres!


Tekst muursticker in verschillende afmetingen

Wanneer u er voor kiest om een eigen tekst muursticker te maken hier bij Quality Sticker beschikt u over de mogelijkheid om tot 4 regels met tekst toe te voegen. Hoe groot deze tekst precies wordt afgedrukt kunt u zelf bepalen. Een eigen tekst muursticker kan bijvoorbeeld aangekocht worden met een breedte van 15 centimeter, maar ook 50, 60 en 120 centimeter behoort tot de mogelijkheden. U dient er wel rekening mee te houden dat het aantal tekens waar gebruik van kan worden gemaakt bij een eigen tekst muursticker sterk afhankelijk is van de gekozen breedte.


Keuze uit diverse lettertypen

Indien u er voor heeft gekozen om een eigen tekst muursticker te laten maken zult u niet alleen een keuze willen maken op vlak van afmetingen of kleur, maar wat bijvoorbeeld ook te denken van het lettertype? Een eigen tekst muursticker kopen hier bij Quality Sticker zorgt er voor dat u een keuze kunt maken uit een ruim aanbod aan lettertypen. Denk hierbij niet alleen bijvoorbeeld Luciada Sans, maar ook aan Mageto, Mature MT Script en ga zo maar door. In ieder geval, welk lettertype u ook wenst voor uw eigen tekst muursticker, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om deze sticker hier bij Quality Sticker te laten maken.
Lees meer
Bezoek Qualitysticker.nl op ShopMania